Stuur ons een bericht

Snel antwoord op al uw vragen over pallets of kisten.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen die op onze website binnen komen over ons palletbedrijf, heb je toch een andere vraag stel deze dan gerust.

Kan ik persoonlijk contact opnemen?

Je kunt van maandag t/m vrijdag contact met ons opnemen via telefoonnummer 0621678979. Ook kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Zijn jullie pallets en kisten nieuw of gebruikt?

Onze palletjes en kisten zijn gebruikt, maar wees gerust, we zorgen ervoor dat ze grondig worden geïnspecteerd en waar nodig worden gerepareerd voordat ze weer in omloop worden gebracht. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten aan onze klanten, en daarom vervangen we eventuele versleten onderdelen om ervoor te zorgen dat de pallets en kisten veilig en functioneel blijven.

Bieden jullie ook palletreparatie- of recyclingdiensten aan?

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We beseffen dat hergebruik een positieve impact kan hebben op het milieu door het verminderen van afval en het besparen van kostbare grondstoffen. Daarom streven we ernaar om voornamelijk te recyclen, zodat we ons steentje kunnen bijdragen aan een groener milieu. Door onze pallets en kisten een tweede leven te geven, verminderen we de belasting van natuurlijke hulpbronnen en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

Hebben jullie referenties van tevreden klanten die ik kan raadplegen?

Bij Pallethandel Jef streven we er voortdurend naar om een uitstekende ervaring te bieden aan iedereen die van onze producten of diensten gebruikmaakt. Onze tevreden klanten hebben hun ervaringen gedeeld in Google reviews, waar we een reeks positieve feedback en waarderingen hebben ontvangen.

Deze Google reviews dienen als een waardevolle bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in onze onderneming. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze producten, de professionaliteit van ons team, of de klantenservice die we bieden, onze reviews weerspiegelen het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben.

We zijn trots op de positieve reacties en waarderingen die we hebben gekregen en willen onze oprechte dank uitspreken aan al onze klanten die de tijd hebben genomen om hun ervaringen te delen. Deze referenties zijn niet alleen een erkenning van ons harde werk, maar ook een bron van inspiratie om continu te blijven streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Als u nieuwsgierig bent naar de ervaringen van anderen met Pallethandel Jef, nodigen we u van harte uit om onze Google reviews te bekijken. We geloven dat transparantie en feedback essentieel zijn voor het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een positieve klantrelatie. We blijven ons inzetten voor het leveren van uitmuntendheid en hopen dat onze toekomstige klanten net zo tevreden zullen zijn als onze huidige.

Bekijk de Google reviews hier: Review

Bieden jullie ook transportservice aan voor het laten leveren van de pallets en kisten?

Wij zijn trots om u een uitstekende transportservice aan te bieden, die zich uitstrekt over heel Nederland. Bij Pallethandel Jef begrijpen we dat tijdige en betrouwbare leveringen van essentieel belang zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom hebben we een flexibel transportsysteem ontwikkeld om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.

Bekijk meer informatie op de pagina “Transportservice”

Scroll naar boven